20-5-2014

 

De site is weer geupdate. We zullen hier steeds minder nieuws gaan zetten omdat we dit liever op onze FaceBook pagina met jullie willen delen.

Afgelopen zaterdag onze eerste clip opgenomen van "Good days" op de Hoge Hill in Domburg. Inmiddels zijn al onze albums op en gaan we een tweede editie laten persen.

 

25-8-2013

 

Het eerste clipje van ons optreden in Noordduine is klaar. Het is "Summertime is gone geworden" Check snel onze media-pagina voor het resultaat.

 

23-8-2013

 

Onze albumtour langs de Zeeuwse strandpaviljoens is een succes geweest. We hebben een groot publiek bereikt en zijn ermee in de media geweest. Bovendien weer veel albums verkocht. Kijk op onze facebook pagina voor foto's en filmpjes. We kijken nu enorm uit naar ons volgende optreden in De Spot in Middelburg. Daar zullen de gastmuzikanten van het album, Brian Quite, Hans van de Werf en Martijn Bredervelt ook meespelen. Bovendien worden we vergezeld door een groepje backingvocals.

Kaartjes zijn te koop via de Spot en kosten slechts 5 euro!

 

3-8-2013

 

Ons album "Home" is nog maar 1 maand uit, maar er zijn al 200 albums verkocht. Vandaag begint de album-beachtour 

in cafe Aloha in Domburg. We hebben er lang naar uitgezien en er erg veel zin in. Ook stond er een stukje over deze tour in de PZC. Het ziet er naar uit dat we eind september een afsluitende albumpresentatie gaan geven in de Spot in Middelburg. Hier doen alle gastmuzikanten aan mee, die ook hebben meegespeeld op het album: Brian Quite, Martijn Brederveld en Hans van de Werf. Mocht u vanavond niet aanwezig kunnen zijn in Domburg, kunt u morgen een lekker stranddagje combineren met een optreden van ons in Beachclub Zuiderduin in Westkapelle

 

13-4-2013

 

Vandaag heeft Olof zijn theoretische deel aan het conservatorium afgesloten en behaald!! Op 14 juni volgt de Cd-presentatie van het album van The Outback. De band is druk bezig met de opnames. Twee weken geleden heeft de band nog wat extra drumtracks opgenomen in Serooskerke. Wat een goede akoestiek allemaal niet kan doen!! Het klinkt allemaal erg goed! Ook René heeft nog wat laatste contrabas tracks ingespeeld. Vorige week zijn de backings en de akoestische gitaarpartijen opgenomen.

 

8-3-2013

 

Op 15 en 16 februari hebben we in Serooskerke een muzikale bijdrage geleverd aan de concerten van de plaatselijke muziekvereniging. Dit optreden was een groot succes. Volgend jaar februari, zijn we dus weer van de partij in de Zandput. Het plan is om enkele nummers samen te spelen met de fanfare en de slagwerkgroep.

 

Ondertussen is The Outback bezig met het opnemen van de eerste cd. Deze cd is het eindprodukt voor de opleiding tot docent muziek van Olof aan het conservatorium in Den Haag. Op 14 juni zal The Outback de CD presenteren op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Dit optreden is openbaar en gratis toegankelijk. Tijden: 17.30 - 18.15 uur.